Afrim Majanci u lind me 29 Shtator 1962 në Prishtinë. Hapat e parë i mori në ekpin e K.B.Prishtina te traineri Branko Dragishiq i cili e ndihmoi mjaft në ngritjen e tij. Në vitin 1981 inkuadrohet në ekipin e parë te trainerit dhe legjendës tonë Lah Nimani duke u bërë ...