Artan Vërbica 29 maj 2019  Në një organizim të mrekullueshëm në Kirchberg të Zvicrës, javën që lam pas u zhvillua një organizim nga "NSB Promotion" apo "Nuri Seferi Promotion" duke lënë të admirohet dhe duke dëshiruar që të përsëritet. Ishin zhvilluar gjashtë meçe të boksit amator dhe tre meçe të boksit profesionist, ...