Frankfurt, Gjermani, 18 Prill 2010 – Kampioni botërorë në versionin WKA deri -72kg, Shemsi Beqiri ka shënuar fitore kundër shqiptarit tjetër Dardan Morina me “Knock Out” në raund të tretë. Beqiri i cili cilësohet si një ndër kick-boxierët më të mirë shqiptar dominoi në këtë luftë duke treguar forcën e tij dhe nga fillimi ishte dukshëm më i mirë.

Shemsi Beqiri do të paraqitet me 8 Maj në Prishtinë në parameç të Xhavit Bajramit dhe Chris Knowels e vlefshme për titullin ISKA. Ende nuk është përcaktuar kundërshtari i Beqirit për duelin në Prishtinë, por do ta mësojmë shumë shpejt.

Në versionin WKA kemi edhe disa shqiptar tjerë kampion botërorë, ata janë: Tahir Menxhiqi deri -70kg në kick-box, pastaj në thai-box , -95kg Besim Kabashi dhe +95kg Mitat Tahirsylaj.

Kosovaboxing.org
19 Prill 2010