Ballhaus Forum, Mynih, Gjermani, 16 qershor 2018 – Xhek Paskali (2-0, 0 KO) ka mposhtur për herë të dytë serbin Miloslav Saviç (6-4-0, 5 KO). Paskali ka dominuar duelin duke fituar me vendim unanim pas gjashtë raundeve. Kjo është hera e dytë për Paskalin mbrena dy muajve që bokson me Saviçin duke e mposhtur bindshëm si herën e parë, njashtu edhe të dytën. 

Paskali vlerësohet si njëri ndër boksierët më premtues shqiptarë. Ai është dëshmuar edhe në boksin olimpik, ndërsa tani e pret një rrugë e gjatë në boksin profesionist. Paskali menaxhohet nga promoteri Erol Ceylan dhe menaxheri Etchika Pollex.

www.kosovaboxing.org