Meçin për titullin e kampionës së botës ndërmjet Fabiana Bytyqi dhe Denise Castle mund ta ndjekni sonte nga ora 20:00 në televizionin e ri kosovar T7.

Ky është linku i televizionit. Më shumë rreth kësaj ngjarje, klikoni në web-siten e T7, http://www.televizioni7.com/.

Në komentim me ju do të jetë komentatori legjendar, Agim Kasapolli.

www.kosovaboxing.org 
22 shtator 2018