Artan Vërbica 21 shkurt 2018 Foto: Shane McGuigan dhe George Grooves Në fundjavë u zhvillua meçi i rëndësisë së madhe ndërmjet dy britanikëve George Grooves dhe Chris Eubank Junior. Interesimi i këtij ballafaqimi ishte mjaft i madh sikur se ai i Nigel Benn dhe Chris Eubank Senior e zhvilluar 28 vite më ...