Artan Vërbica Dy kampionët e padiskutueshëm botëror, Sergey Kovalev (30-0-1, 26 KO) dhe Andre Ward (30-0, 15 KO), do të kenë fjalën kryesore këtë të shtunë në T-Mobile Arena në Las Vegas. Cili do të jetë fituesi? Shumë e vështirë t`a parashikojmë, sepse bëhet fjalë për dy boksierët më të mirë ...