Queensland, Brisbane, Australi, 19 maj 2018 – Sebastian Bytyqi (11-1-1, 8 KO) ka pësuar në duelin për WBO Youth nga australiani vendas Liam Paro (14-0, 10 KO) me nakaut në raund të dytë.

Bytyqi nuk ishte i vëmendshëm dhe në gabimin e parë të bërë e ka shfrytëzuar kundërshtari duke e ndalur.

Ishte pritur më tepër nga Bytyqi ku Kosova Boxing i dha shumë publicitet dhe përkrahje, por kjo në sportin e boksit është evidente. Shpresojmë që kjo humbje mos të ndikoj në vazhdimin e karrierës së tij.

www.kosovaboxing.org