Stamboll, Turqi, 13 prill 2019 – Ashtu siç ishte pritur edhe u zhvillua meçi ndërmjet Shkodran Veselit dhe  Perviz Abdullayev, ku fituesin do ta përcaktonin detajet e vogla. Dhe fati ishte në anën e Abdullayev i cili me një goditje me gju preu arkadën kikboksierit tonë, gjë që e shtyri gjyqëtarin në ring të ndërpres meçin.

Sikur se fitorja edhe humbja ka vlerën e vet. Veseli u largua me duar trokitje dhe kokë lartë nga ringu. Ai tregoi edhe një herë sportivitetin e tij.