uldedajMagdeburg, Gjermani, 12 nëntor 2016 – Jurgen Uldedaj ka shënuar fitoren e katërt në boksin profesionist në po aq meçe. Uldedaj (4-0) përball pati çekun Ondrej Budera (2-2, 2 KO) të cilin e mposhti me vendim unanim pas 6 raundeve.

Meçi ishte parameç i duelit për titullin a kampionit të evropës në EBU ndërmejt Robert Stieglitz dhe franqezit Mehdi Amar në të cilën triumfoj Stieglitz. 

Kosovaboxing.org 
14 nëntor 2016