Në prag të meçit shumë të pritur ndërmjet Gennady Golovkin dhe Saul Alvarez Canelos, agjencioni Kosova Boxing është munduar për gjithë lexuesit të sjellë komentet dhe mendimet e shumë boksierëve kulmor botëror, legjendave, ekspertëve, trajnerëve më të mirë në botë, se cili do të mund të jetë fituesi për meçin ...