Foto: Ed Mulholland  Artan Vërbica 4 qershor 2019 Ngjarja e fundit që ka ndodhur në fundjavën që lam pas ndërmejt Anthony Joshua dhe Andy Ruiz Jr ka pikëlluar pjesën më të madhe të botës, dhe në njërën anë ka gëzuar kombin meksikan duke pasur për herë të parë kampionin e parë botëror në ...