Viti 2018 për Reshat Matin ka qenë viti më i suksesshëm. Për 20-vjeçarin që i mungonte titulli "National Golden Gloves" ky triumf iu bë realizues me 2018. Pas këtij triumfi Mati nuk priti shumë dhe bëri hapin e radhës duke kaluar në boksin profesionist. Rruga e tij ishte e hapur dhe ...