Gjermani Juergen Brahmer ka anuluar përballjen që do të zhvillohet këtë fundjavë me britanikun Callum Smith. Boksieri gjerman është tërhiqur pasi ka pësuar një grip dhe nuk do të jetë në gjendje të zhvilloj meçin në Nurnberg. Ky meç nuk ka mundur të caktohet për datë tjetër pasi që biletat dhe ...