Mirdi Limani u lind dhe u rrit në Strugë. Si fëmië i kishte pasion sportet luftarake mirpo nuk kishte mundësinë në qytetin e lindjes ti tregon talentin e tij. Në vitin 1992 shpërngulet për në Gjermani, ku vendoset në qytetin Hanua. Nga rinia e tij e ...