Kampionja e botës që përfaqëson Republikën e Çekise, ekipin gjerman SES Boxing dhe poashtu gjithë shqiptarët, Fabiana Bytyqi (14-0, 5 KO) do të mbroj titullin e kampionit të botës në versionin WBC, kategoria Atom, kundër kampionës së Meksikës, Maria Soledad Vargas (12-3-1, 1 KO) me 6 prill në Usti Nad ...