Shkruan: Artan Vërbica Atë që e kemi pritur nga Haxhi Krasniqi nuk është realizuar mbrëmë në Erfurt të Gjermanisë. Dueli kundër Arthur Abraham rezultoi me humbje dhe nuk ishte meç fatlum për ne.  Strategjia e përgatitur e trajnerit të Krasniqit, Magomed Schaburow goditë dhe ikë funksionoi vetëm katër raunde. Ai nuk kishte ...