Nuri Seferi dhe Arnold Gjergjaj do të paraqitën me 25 maj në Kirchberg të Zvicrës. Dy boksierët tanë do të kanë dy përballje të forta drejt ngritjes së tyre në plasman ku me fitoret e tyre do të afrohen sërish në maje aty ku pretendojnë dhe më pas të shohin ...