Boksieri shqiptar që menaxhohet nga legjenda Lennox Lewis dhe kompania e tij “Global Legacy Boxing”,  zhvillon meçin e dhjetë profesionist këtë fundjavë Artan Vërbica 13 dhjetor 2018 Kristian Prenga është njëri nga boksierët shqiptarë që po fascionon skenën botërore me talentin e shfaqur deri më tani. 8 fitore (8 KO) dhe vetëm një humbje është ...