"Illyrian Fight Night" do të quhet evnimenti i shqiptarëve më të mirë të ringut që do të zhvillohet me 27 shkurt në qytetin Winterthur të Zvicrës. Aty do të zbarkojnë emrat më të njohur që i kemi sot. Organizatorët e kësaj ngjarje, Bekim Kryeziu dhe Flamuar Kicaj kanë dizajnuar dhe ...