Leipzig, Gjermani, 9 qershor 2018 - Fabiana Bytyqi dhe Elvis Hetemi kanë triumfuar në mbrëmjen e zhvilluar në Leipzig të Gjermanisë. Fabianës (13-0, 5 KO) iu deshën vetëm 40 sekonda për ta përmbysur boksieren nga Gjeorgjia, Teona Pirosmanshvili (2-4-0, 2 KO). Ajo në fillim goditi fortë në pleksus duke e detyruar kundërshtarën të bije ...