Ka një vit e më shumë që Cleverly dhe Hopkins dëshirojnë njëri-tjetrin, por deri te dueli i tyre ka pasur disa pengesa dhe ky meç akoma nuk është zyrtarizuar. Cleverly duelin e radhës do të zhvillon me 17 Gusht në Kardif të Vellsit, me rusin Sergey Kovalev. I bindur se nuk ...