Foto: Ed Muholland Madison Square Garden, New York, 18 janar 2019 - Reshat Matit iu kanë dashur vetëm 30-sekonda për ta përmbyllur ballafaqimin me afrikanin Benyamin Borteye. Mati (3-0, 2 KO) dhe Borteye (4-4-0, 4 KO) e filluan ashpër duke hedhur grushte që nga ndëgjimi i gongut të parë. Më i suksesshëm ishte Mati i ...