Coca Cola Coliseum, Toronto, Kanadë, 15 dhjetor 2018 - Kundërshtari nga Argjentina, Facundo Cesar Ghiglone që ishte paraparë të paraqitet kundër boksierit tonë Kristian Prenga fundjavën që kaloi në momentin e fundit anuloi përballjen. Kjo shtyri që në momentin e fundit ekipi promovues i Prengas “Global Legacy Boxing” të reagoj dhe të ...