Sonte nga ora 22:00 në televizionin publik të Kosovës RTK do të mund të ndiqini duelin e zhvilluar mbrëmë ndërmjet Arnold Gjergjaj dhe polakut Mateusz Malujda.  Komentojnë Artan Muhaxhiri dhe Artan Vërbica.  I gjithë ky spektakël ipet në bashkëpunim ndërmjet agjensionit Kosova Boxing dhe televizionit RTK.

Kosovaboxing.org
21 Tetor 2012