Hopkins vs. KOvalevBernard Hopkins dhe Sergey Kovalev do të takohen sonte në Atlantic City në New Jersey, me kohën evropiane 4:30 të mëngjesit.

Hopkins u paraqitë disa ditë më parë me deklaratën e tij: “Objektivi i im është se unë kam boksuar më të mirët në kohën time, fitore, humbje, barazim dhe do të boksoj edhe kundër Sergey Kovalev.

Kovalev u paraqitë me deklaratën e tij: “Unë dua t`ia përfundoj karrierën sepse ai këtë nuk ia ka dëshiruar vetvetës. 

Kosovaboxing.org
8 nëntor 2014