Hamburg, Gjermani, 21 dhjetor 2017 – Dy boksierët tanë Nuri Seferi dhe Agron Smakiçi janë paraqitur në matje zyrtare. Të dy boksierët janë dukur mirë duke dhënë rezultatet e para.
Kundërshtari i Nuriut, Gogita Gorgiladze nuk ka arritur me kohë në ngjarje për shkak se fluturimi i tij është shtyrë për shkak të motit të keq në Tbilsi i Gjerogjisë, ndërsa Smakiçi dhe kundërshtari i tij, Mazakin përjetuan betejën e parë sy me sy ku Smakiçi tregoi maturi dhe respekt para përballjes duke mos dashur ta nënçmojë.

Kosova Boxing ju jap fotot ekskluzive nga matjet zyrtare.

www.kosovaboxing.org
21 dhjetor 2017