Natizanian VogkanPallati i Rinisë dhe Sporteve, 28 maj 2017 – Sot u zhvilluan finalet e turneut nderkombetar ‘LAH NIMANI’ ku u tregua nje boks mjaft i mirë dhe cilësor

U zhvilluan disa duele mjaft interesante dhe në fund juria shpalli më të mirët e turneut:

Boksieri më i mirë: Natizanian Vogkan nga Greqia
Tekniku më i mirë: Kirkorov Vendan nga Bullgaria
Çifti më luftarak: Besart Pireva nga Kosova dhe Daniel Marku nga Shqipëria
Boksieri me Fair-Play: Shpend Gafuri nga Maqedonia
Boksieri më i mirë vendor: Flamur Sejfijaj nga Kosova
Gjyqëtari më i mirë: Latif Demolli nga Kosova

www.kosovaboxing.org
28 maj 2017