Liridon ZeqiriBoksieri nga Gjilani, Liridon Zeqiri është zgjedhur boksieri më i mirë i vitit 2012. Zeqiri kishte në konkurrencë boksierët Burim Hasani, Arian Gashi, Gazmend Gashi, Arber Elezaj, Vehbi Lulaj, ndëra juria e FboxK vendosën për Liridon Zeqirin i cili kishte rezultatet më të mira. Zeqirit ky epitet i takon për herë të katërt.

Ndërsa boksieri junior u zgjedh Armend Xhoxhaj, ndërsa kadeti më i mirë Valon Ahmeti dhe boksierja më e mirë në konkurrencën e femërave u zgjedh Fatlume Ahmeti.

Këta janë lauratet e vitit 2012: 

LAUREATËT – 2012:

Boksieri më i mirë vitit —– LIRIDON  ZEQIRI
Boksieri më i mirë junior —ARMEND  XHOXHAJ
Boksieri më i mirë kadet — VALON   AHMETI
Trajneri më i mirë ———–Rexhep Jahiu – KB Drita
Gjyqtari më i mirë ———–Latif Demolli
Punëtori sportiv ————-Sylejman Voca-KB Trepça 89
Klubi më i mirë ————–KBox.”Peja’

 BOKSIERI I VITIT 2012 – SENIORËT

1. Burim Hasani          – “Fushë Kosova”
2. Gazmend Gashi     –  ”Prishtinë”
3.Arian Gashi             –  “Prishtinë”
4.Arber Elezaj            –  “Pejë”
5.Vehbi Lulaj              –  “Gjakova137”

JUNIORET  I VITIT – 2012

1.Besart Xhafa           – “Trepça89” Mitrovicë
2.Alban Çiriçi             – “Fushë Kosova”
3.Valdrin Bajraktari    – “Fajter” Pejë
4.Diell Vranovci          – “Besa” Pejë
5.Besart Kurhaski      – “Sport Center”, Gjakovë

KADETET  I VITIT – 2012

1.Ylber Salihu          – “Gollaku” , Prishtinë
2.Ardit Delijaj          – “Fajter” Pejë
3.Visar Rexhepi      – “Drita” Gjilan
4.Argjent Shatri      – “Pejë”
5.Patriot Behrami  – “Gollaku” Prishtinë

 BOKSIERE E VITIT – 2012

1.Fatlume Ahmeti      –  ”Drita” Gjilan
2.Albulena Gubetini  – ”Trepça89” Mitrovicë

Kosovaboxing.org
28 Dhjetor 2012