Legjendat Shqiptare të Boksit

Redaksia e Kosovaboxin.org prezanton edhe ish-boksierët Shqiptarë më të njohur të të gjitha kohërave “LEGJENDAT” siç i quajmë ne – të cilët boksuan si amator në mbarë Botën. Brenda një kohe 3 mujore ia arritëm që ti vizitojmë shumë ish-boksier në Kosovë dhe të përgatitim materiale të ndryshme për ta – e gjitë kjo është EKSKLUZIVE për vizitorët tanë dhe për Internetin sepse kosovaboxing.org është Faqja e parë në Botë që e publikon një matërial të tillë.

Lexoni Historinë e Legjendave Shqiptare të Boksit:

Redaksia Kosova Boxing me fytyra eminente të show-boxit shqiptar

Lah Nimani

Azis Salihu

Mehmet Bogujevci

Bajram Hashani

Nazif Gashi

Xhevdet Peci

Fatmir  Makolli

Muharrem Gjocaj

Afrim Majanci