Krasniqi vs. AbrahamErfurt, Gjermani, 22 prill 2017 – Robin Haxhi Krasniqi (46-5, 17 KO) nuk ka arritur të realizoj fitoren e jetës kundër armenit me nënshtetësi gjermane, Arthur Abraham (46-5, 30 KO). Dueli ishte mjaft interesant ku Krasniqi dominoi në raundet e para, por Abraham mori nën kontroll meçin nga raundi i gjashtë duke fituar meçin.  Të tre gjyqëtarët i dhanë fitoren Abrahamit, 115-114, 118-110 dhe 117-111. Rreth këtij meçi do t`ju sjellim një raport të gjërë për këtë meç. 

www.kosovaboxing.org 
22 prill 2017