haxhi krasniqi 1115Landmark Hotel, Londër, 18 Prill 2013 – Sot është mbajtur konferenca e fundit para meçit Nathan Cleverly dhe Haxhi Krasniqi. Të dy boksierët kanë shprehur synimet e tyre para përballjes që do të mbahet të shtunën.

I pari që ka marrë fjalën ishte Haxhi Krasniqi i cili ju drejtu boksierit vellsian: “Nuk kam ardhur në Londër për pushime vjetor, apo për ta vizituar Londrën. Londra është një synim i madh për mua. Unë do të kthehem në Gjermani me brez si kampion botëror. Pas tre-katër anulimeve dhe shtyerjeve nga ana e Cleverlyt për një vit, unë gjithëmonë jam motivuar edhe më shumë. Kundërshtimet dhe justikimet e Cleverly ishin femërore, me versione të ndryshme të stomakut, dhimbje të barkut që gjithëmonë ishin të pakuptimta. Pra, Nathan Cleverly është “Princesha e boksit”.

haxhi krasniqi 11117Pressekonferenz in London Landmark HotelMë pastaj Krasniqi u zgjua me një mini-fund të femërave të mbishkruar “Princess”. Kjo është dhuratë për ju z. Cleverly.

“Unë e kam dashur këtë luftë, ashtu sikur se Krasniqi. Ai është i uritur, dhe një boksier i mirë. Ka shumë besim mendëterisht, dhe është fizikisht i fortë. Por, unë shoh ndonjë kërcnim nga aim unë do ta fitoj qartë. Unë jam i gatshëm për duelinm unë do të fitoj dhe do të shkoj më tej” theksoi Cleverly.

foto: Eroll Popova

Kosovaboxing.org / 18 Prill 2013