Pas Kuvendit zgjedhur që e pati Federata e Boksit e Kosovës ku për kryetar u rizgjodh Ramadan Selimi, bordi i kësaj federate  zgjodhi edhe organet e tjera drejtuese.  Kryetar i Komisionit të garave i FboxK-së është zgjedhur Latif Demolli, ndërkaq  kryetar i komisionit të disiplinës është emërua, Elhami Bajrami. Në Këshillin mbikëqyrës do të jenë: Xhemail Buzuku (kryetar), Bahri Tahiri dhe Ramë Uka.

Këshillin profesional do ta përbëjnë:  Xhevdet Peci (kryetar),  Mehmet Haxhani,  Nazif Gashi,  Shefki Bogujevci dhe Agron Kamberi. Sekretari i përgjithshëm i Federatës së Boksit të Kosovës është rizgjedhur Mehmet Bogujevci.

Artan Vërbica
5 Shkurt 2010